Clown Enriqué is een Spaanse clown die begon te goochelen als hobby. Vanaf het eerste moment  werd hij gebeten door de goochelmicrobe en hij zal daar nooit meer van genezen.

_Y9P6305

Enriqué is lid van ‘Goochelschool Mol’. Goochelschool Mol’ brengt jong en oud samen om de geheimen van het goochelen te leren. Daar werd het personage Enriqué Puentes geboren. Via de goochelschool leerde Enriqué niet alleen goochelen, maar hij leerde ook ballonfiguurtjes maken. Enriqué goochelt niet alleen voor en met kinderen maar hij kan ook de ‘grote’ mensen  best wel entertainen.

Enriqué is ook bestuurslid van goochelclub ‘Mageia’ die maandelijks samenkomt in PC De Grot te Mol Wezel. De goochelaars van deze club delen maandelijks hun kennis en samen beschikken ze over een zeer grote schat aan informatie. Samen goochelen ze en geven elkaar tips over het uitvoeren van goochelnummers.

Enriqué staat al sinds 6 jaar op het podium  in de goochelshow die ‘Mageia’ jaarlijks  in de maand september organiseert.

Enriqué is ook lid van de Belgische Magisch Federatie. In 2016 trad hij op met één van zijn podiumnummers in een grote show die het BMF organiseerde te Vilvoorde.

Enriqué goochelt zowel aan tafel als op het podium. Hij komt te plekke, zelfs in de huiskamer, op kinderfeestjes, familiefeesten, verjaardagen, scholen, babyborrels, straatanimatie, braderijen, evenementen…..

Enriqué kan je boeken als goochelclown, ballonnenclown of  als goochelaar. Meerdere combinaties zijn mogelijk bv. Als clown, en later als goochelaar.